Elkészítés: A tésztához a lisztet átszitáljuk, belekeverjük az élesztőt. Hozzáadjuk a vajat, csipet sót, a tejet, a cukrot és a tojássárgáját, és simára dolgozzuk. Meleg helyen letakarva kb. 30 percig kelesztjük.
Ha megkelt, még egyszer átgyúrjuk, majd lisztezet deszkán kisebb tepsi méretűre, kb. 32x38 centisre nyújtjuk. A tepsit vajjal kikenjük, és belesimítjuk a tésztát. Villával megszurkáljuk, letakarjuk, és további 15 percig meleg helyen kelni hagyjuk.
A tetejére a 20 dkg vajat lábasban felolvasztjuk, hozzáadjuk a müzlit, a cukrot és a tejszínt, simára keverjük, majd a tésztára öntjük. 200 Celsius-fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni.
A krémhez 4 kanál tejjel simára keverjük a keményítőt. A maradék tejet a cukorral és a vaníliával lábasban felforraljuk. Hozzáadjuk a keményítős tejet, és még egyszer felforraljuk. Levesszük a tűzről, és állandó keverés mellett hozzáadjuk a tojások sárgáját, majd hagyjuk kihűlni. Beleforgatjuk a málnát meg a vaníliakrémet.
A tésztát lapjával kettévágjuk. Az alsó részt megkenjük a málnás-vaníliás krémmel, majd rátesszük a felső tésztalapot. Szeletelve vagy felkockázva tálaljuk.