Elkészítés: A padlizsánokat kb. ujjnyi vastag szeletekre vágom, majd forró olajban átsütöm mindkét oldalát, hogy aranybarna legyen. A kész padlizsánt papírra teszem, mert sütés közben sok olajat szív magába. A vöröshagymát olajon megpárolom, majd belerakom a zúzott fokhagymát is. Ráborítom a darált húst, átsütöm, sózom, borsozom.
Ezután egy tepsibe teszem a padlizsánt, rá a darált húst, majd a szeletekre vágott paradicsomot. A tetejét jól megszórom emmentáli sajttal, és 15-20 perc alatt készre sütöm. Tzatzikivel és friss kenyérrel tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre