Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros vaddisznósült

MME MME
1 3/5
90 perc
mester
költséges
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A húst felszeleteljük, megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, és kevés forró olajban hirtelen kisütjük.

A visszamaradt olajban megpároljuk az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, megszórjuk pirospaprikával, és azonnal felengedjük a borral. Sóval, kakukkfűvel ízesítjük, majd a húst beletéve puhára pároljuk.

Amikor a hús puha, kivesszük, a mártásba kevés vajat és áfonyát keverünk, és jól felforraljuk.

A mártást a húsra öntjük, krumplifánkkal vagy krokettel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss