Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros tekercs

MME MME
5/5
60 perc
mester
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hús- és a szalonnaszeleteket megkenjük
mustárral. A szalonnaszeleteket kiterítjük, mindegyikre 1-1 szelet húst fektetünk, nem kell megsózni a szalonna miatt, de feketeborsot, bazsalikomot, oregánót szórjunk minden hússzeletre. Ráhelyezzük a meghámozott nyers burgonyákat, feltekerjük, fogvájóval összetűzzük.

Olajon az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, megszórjuk pirospaprikával, belerakjuk a tekercseket, kis vizet aláöntve készre főzzük.

Ha megpuhult, fokhagymás-tejfölös habarással besűrítjük.

Káposztasalátával, párolt rizzsel kínáljuk. Pikáns ízű, laktató étel.

Ezek is érdekelhetnek

Friss