Elkészítés: A hús- és a szalonnaszeleteket megkenjük
mustárral. A szalonnaszeleteket kiterítjük, mindegyikre 1-1 szelet húst fektetünk, nem kell megsózni a szalonna miatt, de feketeborsot, bazsalikomot, oregánót szórjunk minden hússzeletre. Ráhelyezzük a meghámozott nyers burgonyákat, feltekerjük, fogvájóval összetűzzük.
Olajon az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, megszórjuk pirospaprikával, belerakjuk a tekercseket, kis vizet aláöntve készre főzzük.
Ha megpuhult, fokhagymás-tejfölös habarással besűrítjük.
Káposztasalátával, párolt rizzsel kínáljuk. Pikáns ízű, laktató étel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre