Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mustáros tarjaszeletek

default user icon

Hozzávalók

  •  4 szelet tarja
  • bors
  • mustár
  • 5–6 szem burgonya
  • zsír
  • 3–4 db paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • petrezselyemzöld
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 maréknyi kukorica
  • 2 maréknyi zöldborsó
  • 1,5 dl sör

Elkészítés

    1. A tarjaszeleteket kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és az egyik oldalát bekenjük mustárral. A húsokat körülbelül egy órára hűtőszekrénybe tesszük, míg a többi hozzávalót összekészítjük.
    2. A burgonyákat meghámozzuk, majd egy zsírral kikent hőálló tálba karikázzuk. A tetejére karikázzuk a paradicsomokat, a vöröshagymát, megszórjuk a petrezselyem zöldjével és a zúzott fokhagymával. Ezután egyenletesen rászórjuk a kukoricát és a zöldborsót. A hűtőből kivett húsokat a tetejére helyezzük, majd felöntjük a sörrel, és lefedjük a tálat. 
    3. Hideg sütőbetesszük, majd körülbelül 180 Celsius-fokon egyóráig sütjük. Ezt követően a fedőt levesszük, ésmég körülbelül 5 percig sütjük, hogy szép szín kapjon.

    9+1 SZAFTOS FOGÁS TARJÁBÓL - EGYET PRÓBÁLJ KI HÉTVÉGÉN! >>> 

    15 OMLÓS SÜLT HÚS, AMIVEL JÓL LAKIK A CSALÁD >>> 

    9 SZAFTOS MUSTÁROS HÚS, AMIT BÁRMIKOR MEGENNÉNK >>> 

Megjegyzés

Dr. Kasza Márta receptje.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin