Keress receptre vagy hozzávalóra

Mustáros-spenótos csirke

default user icon
1 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • étolaj
  • 2 csirkemell feldarabolva
  • bors
  • fokhagyma
  • fél kiskanál mustár /fűszererezett mustár a legjobb/
  • 1 közepes alma
  • 1/4 csésze almaecet
  • 3 csésze zsenge spenót

Elkészítés

    Elkészítés: 1. A csirkehúst megmossuk, feldaraboljuk, sóval és feketeborssal fűszerezzük.

    2. Olajat hevítünk, ezen a húst 5-6 percig pirítjuk minden oldalon. Ha kész, tányérra tesszük, melegen tartjuk.

    3. Ugyanabba a serpenyőbe beletesszük a feldarabolt fokhagymát, a mustárt, az ecetet és meghámozott és feldarabolt almákat. Felforraljuk, majd alacsonyabb hőfokon kevergetve főzzük kb. 5 percig.

    4. A húst hozzáadjuk, és kb. 3 percig együtt főzzük.

    5. Beletesszük a zsenge spenótot is, és még 1-2 percig kevergetve pároljuk. Köretnek ízléstől és diétától függően :) rizst, zöldséget vagy tésztát adunk.

Megjegyzés

Itt, Amerikaban akadtam rá erre a receptre.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Shepherd 9 évvel ezelőtt
Nagyon érdekes, pikáns íz jött ki a végén az almaecetnek köszönhetően. Én rizzsel tálaltam. Én legközelebb egy nagyon picivel kevesebb, talán két evőkanál almaecetet tennék bele.

Hasonló Receptek

Magazin