Elkészítés: 1. A csirkehúst megmossuk, feldaraboljuk, sóval és feketeborssal fűszerezzük.
2. Olajat hevítünk, ezen a húst 5-6 percig pirítjuk minden oldalon. Ha kész, tányérra tesszük, melegen tartjuk.
3. Ugyanabba a serpenyőbe beletesszük a feldarabolt fokhagymát, a mustárt, az ecetet és meghámozott és feldarabolt almákat. Felforraljuk, majd alacsonyabb hőfokon kevergetve főzzük kb. 5 percig.
4. A húst hozzáadjuk, és kb. 3 percig együtt főzzük.
5. Beletesszük a zsenge spenótot is, és még 1-2 percig kevergetve pároljuk. Köretnek ízléstől és diétától függően :) rizst, zöldséget vagy tésztát adunk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre