Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mustáros-sajtos rántott hús

default user icon
4 4.7/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 6 szelet csontozott karaj
  • 20 dkg reszelni való sajt
  • mustár
  • ételízesítő
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

    Elkészítés: A húst kiklopfolom, fűszerezem, majd az egyik oldalát megkenem mustárral, majd villával belenyomkodom a lereszelt sajtot, ezután panírozom hagyományos módon. Forró olajban kis lángon pirosra sütöm. Köretként krumplipürét vagy rizi-bizit kinálok hozzá.

Megjegyzés

Nálunk nagyon szeretik.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

alibenkuka
Megfogadtam m.kelin tanácsát és alaposan bemustároztam, betettem egy dobozba... és elfelejtettem. Három nap múlva paníroztam be sajtosan és isteni finom lett. A legpuhább, legszaftosabb rántott hús, amit eddig ettem. Köszi a receptet Mediterran! :-D
Hajdú Zsoltné
Én is mindig megkenem a húsokat mustárral a panírozás előtt. A sajtosat is ki fogom próbálni.
m.kelin
Nagyon finom, nyugodtan lehet mustárral megkeni, elsőre nagyon vékonyan kentem meg és nem jött át az íze, de másodjára finom lett.
meriterran
az ize pikáns a mustár és a sajt keveredése miatt érdemes kiprobálni

Hasonló Receptek

Magazin