A halszeleteket besózom, csepegtetek rájuk pár csepp citromlevet, lisztbe forgatom, majd forró olajon mindkét oldalát megsütöm.
Tűzálló tálba vagy tepsibe helyezem a halszeleteket.
A tojások sárgáját elkeverem a tejföllel, a mustárral, beleforgatom a reszelt sajtot, sózom, borsozom, végül hozzákeverem a felvert tojásfehérjét.
A halszeletekre simítom a sajtos, mustáros masszát, majd megszórom zsemlemorzsával és közepes hőmérsékleten aranysárgára sütöm.
A rizst a szokásos módon megpárolom, a zöldségeket kockára vágva, a borsóval együtt sós vízben megfőzöm, majd kevés vajon átforgatom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre