Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros-sajtos hal párolt rizzsel és zöldségekkel

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A halszeleteket besózom, csepegtetek rájuk pár csepp citromlevet, lisztbe forgatom, majd forró olajon mindkét oldalát megsütöm.
Tűzálló tálba vagy tepsibe helyezem a halszeleteket.

A tojások sárgáját elkeverem a tejföllel, a mustárral, beleforgatom a reszelt sajtot, sózom, borsozom, végül hozzákeverem a felvert tojásfehérjét.

A halszeletekre simítom a sajtos, mustáros masszát, majd megszórom zsemlemorzsával és közepes hőmérsékleten aranysárgára sütöm.

A rizst a szokásos módon megpárolom, a zöldségeket kockára vágva, a borsóval együtt sós vízben megfőzöm, majd kevés vajon átforgatom.

Megjegyzés

Könnyű halétel, finom bundában. - kovacsagi58

Ezek is érdekelhetnek

Friss