Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mustáros-répás pulykaragu

default user icon

Hozzávalók

  • 60 dkg pulykacombfilé
  • olaj
  • 1 fej hagyma
  • 2,5 dkg vaj
  • 4 szál sárgarépa
  • bors
  • 1 ek dijoni mustár (magos)
  • 1,5 dl fehérbor
  • 2 ek tejföl

Elkészítés

    1. A pulykahúst falatnyi darabokra vágjuk, majd egy nagy, magas falú serpenyőben olajon megpirítjuk, és félretesszük.
    2. A felaprított hagymát a vajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát, és megsózzuk, megborsozzuk.
    3. Hozzáadjuk a húst, a mustárt, felöntjük fehérborral, és puhára pároljuk. A végén hozzákeverjük a tejfölt, és átmelegítjük. Főtt rizzsel tálaljuk.

      Még több pulykás recept >>> 

      Mustáros finomságok >>> 

      30 perces receptek >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin