Keress receptre vagy hozzávalóra

Mustáros-répás pulykaragu

Hozzávalók

  • 60 dkg Gallicoop pulykacombfilé
  • olaj
  • 1 fej hagyma
  • 2,5 dkg vaj
  • 4 szál sárgarépa
  • bors
  • 1 ek dijoni magos mustár
  • 1,5 dl fehérbor
  • 2 ek tejföl

Elkészítés

    1. A pulykahúst falatnyi darabokra vágjuk, majd egy nagy, magas falú serpenyőben olajon megpirítjuk és félretesszük.
    2. A felaprított hagymát a vajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát, és megsózzuk, megborsozzuk.
    3. Hozzáadjuk a húst, a mustárt, felöntjük fehérborral, és puhára pároljuk. A végén hozzákeverjük a tejfölt, és átmelegítjük. Főtt rizzsel tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin