Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük. Még melegen meghámozzuk, és kockákra vagy karikákra vágjuk, hagyjuk hűlni.
A hagymát vékonyan felkarikázzuk. A majonézt elkeverjük a tejföllel és a mustárral. Ízlés szerint ízesítjük sóval, porcukorral, citromlével, fehérborssal. Beleforgatjuk a kihűlt burgonyát és a hagymát, majd a hűtőbe tesszük 1 órára.
A chilipaprikát apróra vágjuk, elkeverjük a mustárral. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A hússzeleteket vékonyan megkenjük a chilis mustárral, és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük. A pácolást előző nap is megtehetjük, úgy a hús még finomabb lesz.
A húst a szokásos módon bepanírozzuk, majd bő, forró olajban, közepes lángon kisütjük, majd a majonézes burgonyával tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre