A mustáros pulyka elkészítéséhez egy lábasban felhevítünk 2 ek olajat, majd nagy lángon, forgatva kérget sütünk a pulykacsíkokra. Ezután kiszedjük a lábasból, és letakarva félretesszük.
Egy lábasba tesszük a megtisztított, felaprított fokhagymát és a meghámozott, fél karikákra vágott répát. Összeforgatjuk, kissé lepirítjuk, majd felöntjük a fehérborral, majd nagy lángon elpárologtatjuk az alkoholt.
A pulykacsíkokat visszatesszük a lábasba, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük egy kevés vízzel, és addig főzzük, amíg a hús és a répa is megpuhul. Közben pótoljuk az elpárolgott folyadékot.
A körethez a kuszkuszt egy hőálló tálba tesszük, és felöntjük 4 dl forrásban lévő vízzel. Megsózzuk, átkeverjük, és hagyjuk állni 20 percig. Ezután hozzákeverjük a maradék olívaolajat és a lecsepegtetett kukoricát.
A tejszínt kikeverjük a mustárral. A keményítőt simára keverjük egy kevés hideg vízben, majd a mustáros tejszínhez öntjük, és a megpuhult húshoz adjuk, majd kevergetve besűrítjük a mártást. Ha szükséges, sózzuk, borsozzuk.
Aprított friss petrezselymet forgatunk a kuszkuszhoz. A pulykaragu mellé tálaljuk, egy kevés aprított snidlinggel megszórva.