Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mustáros-ketchupos csirkeszárny

1 3.5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg csirkeszárny
  • ketchup
  • mustár
  • 1-2 kávéskanál borsikafű
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A ketchupot, a mustárt és a borsikafűvet összekeverjük egy tálban, majd a megmosott, megtisztított és besózott csirkeszárnyakat alaposan bekenjük vele. 1-2 órát hagyjuk állni. Kevés olajon hirtelen megsütjük, párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés

Ha valaki nem szereti a mustárt, akkor sima ketchuppal is meg lehet csinálni, csak akkor borsikafű helyett oregánót érdemes használni.

Sajtkrumpli
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

rarpadne
Nekem tetszik. Nagyon jó. És a füszerezés is ad neki egy különleges izt. Én meg fogom próbálni vegyesen, csirke-combból, -mellehusból, - szárnyból. Én ugyanis nagyon szeretem a szárnyát, de a gyermekeimnek, pedig inkább a csirkemell a menő.

Hasonló Receptek

Magazin