Mustáros karaj

default user icon
7 4.8/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • hosszúkaraj
  • fokhagyma
  • mustár
  • 2 db húsleveskocka
  • 2-3 dl langyos víz

Elkészítés

    Elkészítés: A húst berakod egy tepsibe, jól megkened mustárral (nem kell rá sajnálni). A fokhagymagerezdeket megpucolod, felszeleteled (nem kell nagyon apróra), és megszórod a mustáros húst. Végül a két húsleveskockát feloldod 2-3 dl langyos vízben, és jól nyakon öntöd a húst. Alufólia alatt 45-60 percig (a hús méretétől függően) sütöd, majd fólia nélkül még ízlés szerint lesütöd.

Megjegyzés

Nagyon egyszerű recept, s rettentően finom.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Szűcs Enikő 5 évvel ezelőtt
Szuper lett :-) Köszönöm a receptet!
Anyu 6 évvel ezelőtt
Én is csak ajánlani tudom, tényleg finom és egyszerű.
Istókné Pelczéder Renáta 6 évvel ezelőtt
Köszi a receptet, nagyon fincsi lett! Egyszerű, gyors elkészíteni, mindenkinek ajánlom, aki szereti a mustáros dolgokat!
Móni 8 évvel ezelőtt
Én is megcsináltam, nagyon finom lett! :)
Heberling Henrikné 9 évvel ezelőtt
Valóban egyszerű és finom, érdemes kipróbálni!
Szemere Katalin 10 évvel ezelőtt
Nagyon finom lett!!!
Szemere Katalin 10 évvel ezelőtt
Na ezt most csinálom. Kiváncsi vagyok az eredményre!

Hasonló Receptek

Magazin