Mustáros karaj

default user icon
7 4.8/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • hosszúkaraj
  • fokhagyma
  • mustár
  • 2 db húsleveskocka
  • 2-3 dl langyos víz

Elkészítés

    Elkészítés: A húst berakod egy tepsibe, jól megkened mustárral (nem kell rá sajnálni). A fokhagymagerezdeket megpucolod, felszeleteled (nem kell nagyon apróra), és megszórod a mustáros húst. Végül a két húsleveskockát feloldod 2-3 dl langyos vízben, és jól nyakon öntöd a húst. Alufólia alatt 45-60 percig (a hús méretétől függően) sütöd, majd fólia nélkül még ízlés szerint lesütöd.

Megjegyzés

Nagyon egyszerű recept, s rettentően finom.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Szűcs Enikő 4 évvel ezelőtt
Szuper lett :-) Köszönöm a receptet!
Anyu 5 évvel ezelőtt
Én is csak ajánlani tudom, tényleg finom és egyszerű.
Istókné Pelczéder Renáta 6 évvel ezelőtt
Köszi a receptet, nagyon fincsi lett! Egyszerű, gyors elkészíteni, mindenkinek ajánlom, aki szereti a mustáros dolgokat!
Móni 7 évvel ezelőtt
Én is megcsináltam, nagyon finom lett! :)
Heberling Henrikné 8 évvel ezelőtt
Valóban egyszerű és finom, érdemes kipróbálni!
Szemere Katalin 9 évvel ezelőtt
Nagyon finom lett!!!
Szemere Katalin 9 évvel ezelőtt
Na ezt most csinálom. Kiváncsi vagyok az eredményre!

Hasonló Receptek

Magazin