Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros karaj II.

MME MME
5 5/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, meghintjük ételízesítővel, lisztbe mártjuk, majd forró olajban hirtelen pirosra sütjük. Ha kiszedtük őket, az olajból leöntünk, hogy csak annyi maradjon a serpenyőben, ami a hosszúkásra vágott hagyma dinszteléséhez kell. A megdinsztelt hagymára visszasorakoztatjuk a karajokat, és felöntjük vízzel, hogy ellepje őket. Ha megpuhult a hús, a levet víz, liszt, tejföl és mustár keverékével sűrítjük be. Még sóval, borssal ízesíthetjük.

Megjegyzés

Ez az étel tényleg finom. Lehet, hogy bonyorultan írtam le, de máshogy nem tudtam. Általában krumplipürével vagy sült burgonyával, és friss salátéval tálalom. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss