Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mustáros hús Licsi módra

Hozzávalók

  • 3 ek napraforgó olaj
  • 1 fej vöröshagyma (nagyobb)
  • 1 kg sertés comb
  • 2 ek mustár
  • 1 ek paradicsomszósz
  • bors
  • 2 dl tejföl
  • 1 mk liszt
  • 2 gerezd fokhagyma

Elkészítés

    1. A felhevített olajon megfonnyasztjuk az apró kockára vágott vöröshagymát. Közben a húst csíkokra szeleteljük. Rátesszük az üvegesre párolt hagymára, és folyamatos keverés közben megpirítjuk, majd felöntjük 2 dl vízzel.
    2. Hozzáadjuk a mustárt, paradicsomszószt, sózzuk, megszórjuk borssal, majd fedő alatt puhára pároljuk. A tejfölt és a lisztet csomómentesre keverjük, majd a megpuhult húshoz adjuk a zúzott fokhagymával együtt és felforraljuk. Köretként rizst, galuskát vagy tésztát is készíthetünk mellé.

    13 SZAFTOS RAGU, AMIT IMÁDUNK TUNKOLNI! >>> 

    13 TUTI TOKÁNYRECEPT, AMIT IMÁDNI FOG A CSALÁD! >>> 

    A LEGJOBB ÉTELEK SERTÉSHÚSBÓL >>> 

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin