Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mustáros hal

default user icon
5 4.6/5

Hozzávalók

  • 4 szelet mélyhűtött tengeri hal
  • fél citrom leve
  • 1 ecetes uborka
  • 2 dkg margarin
  • 2 evőkanál joghurt
  • 2 evőkanál csípős mustár

Elkészítés

    Előkésítés: A halat citromlével megcsepegtetjük, és szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni. Az uborkát megmossuk, tormareszelőn lereszeljük.
    Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A halat lecsepegtetjük, szárazra töröljük, sóval, őrölt fehér borssal beszórjuk. Tűzálló tálat kikenünk margarinnal, egymás mellé fektetjük a halszeleteket, és a sütőben 15 percig pároljuk. Amíg a hal párolódik, egy tálkában összekeverjük a joghurtot, a mustárt és a reszelt uborkát. A halat kivesszük a sütőből, megkenjük a masszával, és még 10 percre visszatesszük a sütőbe. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

zollern
Ha nincs ecetesuborka alternatívaként tormával is kitűnő! Két kanál abból is. Ja és jól meg kell választani hogy a tengeri hal melyik is. Én mellélőttem de még azzal együtt sem bántam meg!
liliske
Tényleg nem rossz. Én viszont 3 uborkát is belereszeltem, így is finom.
Mkriszta
Megcsináltam, nagyon finom és tényleg egyszerű!
erzsi42
Nagyon finom és pofonegyszerű,a család kedvence!
kokmar
Én is megcsináltam, és olyan egyszerű mint nagyszerű ez a recept.

Hasonló Receptek

Magazin