Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros hal

MME MME
5 4.6/5
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Előkésítés: A halat citromlével megcsepegtetjük, és szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni. Az uborkát megmossuk, tormareszelőn lereszeljük.
Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A halat lecsepegtetjük, szárazra töröljük, sóval, őrölt fehér borssal beszórjuk. Tűzálló tálat kikenünk margarinnal, egymás mellé fektetjük a halszeleteket, és a sütőben 15 percig pároljuk. Amíg a hal párolódik, egy tálkában összekeverjük a joghurtot, a mustárt és a reszelt uborkát. A halat kivesszük a sütőből, megkenjük a masszával, és még 10 percre visszatesszük a sütőbe. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss