Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros-gombás pulykaragu

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombát lepirítjuk 2 evőkanál zsiradékon, majd félretesszük.

Egy másik edényben/serpenyőben 4 evőkanál zsiradékon lepirítjuk a finomra vágott hagymát, majd rádobjuk a felkockázott húst. Erős tűzön tovább pirítjuk, miközben hozzáadjuk a sót, borsot, mustárt, és mikor kapott egy kis színt, felöntjük a fehérborral. Ha kell, öntünk még alá folyadékot, és fedő alatt puhára pároljuk a húst.

Ekkor hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet, tárkonyt és az előzőleg lepirított gombát, majd habarást készítünk, és behabarjuk az egészet. Ha szükséges, utána ízesítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss