Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros-csirkés párnák

60 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát és az újhagymát megpucolom és felszeletelem, majd olajon megpirítom a felszeletelt kolbásszal együtt. Hozzáadom a kukoricát és borsót, majd együtt pirítom tovább egy pár percig.
  2. A tűzről félrehúzva lehűtöm, majd hozzáadom a krémsajtot és a reszelt cheddar sajtot. Eközben a csirkemellet megmosom, szárazra törlöm, majd apró csíkokra vágom és a mustárral, a sóval és a borssal bepácolom. Egy kevés olajon megpirítom, majd 3-4 evőkanál vizet hozzáadva felforralom. Miután ez is készen van és kihűlt, összekeverem a zöldségekkel.
  3. A leveles tésztát 2 mm vastagra nyújtom és hat egyenlő részre vágom. Közepüket megtöltöm a zöldséges-csirkés töltelékkel és hosszában felhajtom a széleit. Ezután a végeit is felhajtom és a hajtással lefelé egy tepsibe teszem őket. Villával a párnak széleit megnyomkodom, és a közepen egy lyukat csinálok, hogy a gőz távozni tudjon.
  4. A tojásokat szétválasztom, a sárgájával megkenem a párnákat. 180 fokon légkeveréses sütőben 20 percig sütöm. Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek

Friss