Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mustáros-borsos sertésszelet sült hagymával

60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral, és egymásra téve 1 órára a hűtőbe tesszük. Ha tehetjük, a pácolást végezzük el előző nap, úgy még ízletesebb és puhább lesz a hús.

A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és karikákra szedjük.

A húst serpenyőben szép pirosra sütjük, egy kevés vizet öntünk rá, és puhára pároljuk.

A hagymakarikákat belisztezzük, és bő forró olajban kisütjük. Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba, gyorsabban sül, nem ázik el, és így marad ropogós. Szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük. és a hússal tálaljuk.

Főtt-sült burgonyát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Ezek is érdekelhetnek

Friss