Elkészítés: A répát megpucolom, lereszelem. A banánt megpucolom, villával összetöröm, a mazsolát hozzáadom, és az egészet meglocsolom a narancs levével. A tojást a cukorral, a vaníliás cukorral és a csipet sóval kikeverem (világos sárga legyen a színe). Hozzáadom az olvasztott margarint. Elkeverem. Hozzákeverem a répás keveréket is, majd hozzászitálom a lisztet és a sütőport. Fakanállal összekeverem. Csúnya lesz a színe, és az állaga sem túl bizalomkeltő. :o) 22 cm-es kivajazott, kilisztezett tortaformába simítom, és 170 fokos sütőben legalább 45 percig sütöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre