Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mozzarellával töltött padlizsántekercsek fokhagymás spagettivel

MME MME
Hozzávalók
  • Elkészítési idő: 40-45 perc
  • Hozzávalók 3-4 adaghoz:
  • 50 dkg padlizsán
  • 30 dkg mozzarella
  • 30 dkg spagetti
  • 1 tasak KNORR Bolognai spagetti Rafinéria
  • 3 db KNORR Fokhagymás Ízbomba
  • 10 dkg bacon
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • KNORR Gyros Fűszerkeverék

Elkészítés

Elkészítés: A megmosott padlizsánt vékony szeletekre vágjuk, és 2 evőkanál olajon mindkét oldalát megpirítjuk. Félretesszük, kevés gyros fűszerkeverékkel megszórjuk. 20 dkg mozzarellát szeletekre vágunk, és a kihűlt padlizsánokba tekerjük, majd hajtott felével lefelé egy hőálló edénybe tesszük. A KNORR Bolognai spagetti Rafinériát 2,5 dl hideg vízzel elkeverjük, és a padlizsán tekercsekre öntjük. 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ezalatt a spagettit kifőzzük. 2 evőkanál olajon a csíkokra vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a főtt tésztát és a 10 dkg kis kockára vágott mozzarellát, összemelegítjük, és rámorzsoljuk a KNORR Fokhagymás Ízbombákat. Jól átkeverjük, és a kisült padlizsánnal tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss