Elkészítés: 1. A cukkinit megmossuk, félbevágjuk, és szeleteljük (0,5 cm vastagra). A szeleteket sózzuk, és egy órát pihentetjük, utána a sót lemossuk vagy letöröljük. Szárazra töröljük.
2. A mozzarellát lecsöpögtetjük, felszeleteljük.
3. Két szelet cukkini közé egy szelet sajtot és egy bazsalikomlevelet helyezünk, majd a hajszálvékonyra vágott sonkába tekerjük. Minden oldalát borítsuk be sonkával, hogy a sajt ne folyjon ki.
4. Forró serpenyőben mindkét oldalát ropogósra sütjük. Zöldsalátával tálalhatjuk, melyet olívaolaj és balzsamecet dresszinggel ízesítünk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre