Elkészítés: A padlizsánt hosszában vágjuk vékony szeletekre, majd forró serpenyőben kevés olívaolajjal süssük meg mindkét oldalát. A maradék padlizsánt, amit már nem tudunk szép szeletekre vágni, kockázzuk fel és szintén pirítsuk meg. A kockákat tegyük egy hőálló tálba, a szeleteket egy tányérra, és ízesítsük sóval, borssal vagy a KNORR Gyros fűszerkeverékkel. A mozzarellát vágjuk kis hasábokra, a negyedelt paprikát csöpögtessük le. A kihűlt padlizsánszeletekbe tegyünk egy-egy paprika- és sajtdarabot, tekerjük fel, és tegyük a padlizsánkockákra. A KNORR Tejszínes paprikás csirke alapot keverjük el a tejszínnel, vízzel, öntsük a töltött padlizsánszeletekre, majd 200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt süssük készre.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre