Mozzarellás pulykagolyók - gluténmentes recept!

Hozzávalók

  • 40 dkg darált pulykamell
  • 10 dkg mozzarella sajt
  • 1 kis csokor petrezselyemzöld
  • 3 ek bbq szósz
  • 2 ek gm zsemlemorzsa
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt színes bors

Elkészítés

    1. A darált húst elkeverem a barbecue szósszal, az aprított petrezselyemmel, sózom, borsozom, majd tetszőleges méretű golyókat formázok belőle, úgy hogy a közepükbe egy egy kocka mozzarellát teszek.
    2. A megformázott golyókat, megforgatom gluténmentes zsemlemorzsában, és egy sütőpapírral kibélelt tepsire sorakoztatom őket.
    3. 190 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütöm.

      Ízlés szerint friss salátával, főzelékkel, rizzsel forrón tálalom. Jó étvágyat!

     

Megjegyzés

A fasírt gluénmentesen is nagyon finom. Könnyen gyorsan összedobható és a mozzarella a közepén egyedivé teszi!

Csonka Enikő
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hasonló Receptek