Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mozzarellás kukoricával töltött burgonyahajók sült szalonnával

MME MME
1 5/5
60 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, amikor kihűlt, a tetejét levágjuk, és a belsejét kivájjuk. A burgonyákat sütőtepsibe tesszük.

Az apró kockára vágott mozzarellát a jól lecsepegtetett kukoricával, a zúzott fokhagymával, az apróra vágott tavaszi hagymával összeforgatjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd a burgonyákba töltjük. Végül az így töltött burgonyákat paradicsomszeletkékkel díszítjük. A szalonnaszeleteket egyenként lazán felcsavarjuk, majd a burgonyák mellé tesszük a tepsibe.

Az egészet forró sütőbe téve megsütjük. Tálaláskor a mozzarellás kukoricával töltött burgonyahajókat kettesével tányérra tesszük, végül ráhelyezzük a sült szalonnát. Bazsalikomlevéllel és tavaszi hagyma zöldjével díszítjük.

Megjegyzés

Fotó: Bonduelle - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss