Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Moszkauer

MME MME
5 5/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hozzávalókat (a liszt, a csoki és az olaj kivételével!!!) felforralom. Egy sütőlemezt vékonyan bekenek étolajjal, kevés liszttel meghintem. A masszából kiskanállal mandulányi halmokat teszek a sütőlemezre kb. 5 cm távolságra egymástól. Előmelegített sütőben 6-8 perc alatt kisütöm, teljesen lapos, kerek sütiket kapok. Akkor szépek, ha a szélük barnás, a közepük felé világosodnak. 2-3 perccel a sütés után késsel feszedem. Később törik!!!! A tejles kihűlés után olvasztott - étolajjal vagy vajjal - hígított tortabevonóval bevonom a sütik alját.

Ezek is érdekelhetnek

Friss