Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Montenegrói nyárson sült borjúhús

MME MME
5/5
60 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst 4 cm-es kockákra vágjuk. A szalonnát és a kolbászt vékonyra szeletelejük. Felváltva a nyársra húzzuk a húst, a kolbászt és a zsályaleveleket. Sózzuk, borsozzuk, megkenjük olajjal. A nyársakat egymástól kellő távolságra tűzálló formába tesszük, és az előmelegített sütőbe toljuk. Kb. 20 percig sütjük. Hasábburgonyával, zöld salátával, sült paradicsommal tálaljuk.

Megjegyzés

Nyárson sütéskor fontos, hogy a hozzávalók átvegyék egymás ízét. Ezért az összetevőket pontosan egyforma nagyságú darabokra vágjuk, a nyársra húzzuk, és összenyomjuk. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss