Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mogyorós-mazsolás pulykaragu

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 80 dkg pulykamell
  • 5 dkg mazsola
  • 2 evőkanál méz
  • 1 evőkanál ketchup
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 2 evőkanál natúr földimogyoró
  • 3 szál friss zsálya
  • őrölt fehérbors

Elkészítés

    Elkészítés: A kockára vágott pulykamellet mazsolával, mézzel, ketchuppal, borral, mogyoróval forgatjuk össze. Finomra vágott zsályával, borssal, sóval ízesítjük.

    Az előkészített pulykaragut adagonként vastag alufóliába csomagoljuk, majd faszénparázson vagy sütőben készre sütjük.

    Tálaláskor az alufólia csomagokat bontatlanul helyezzük tányérra. Erre azért van szükség, hogy amikor kibontják a fóliát, a ragu illata intenzíven törjön elő.

    Tetszőleges körettel és friss salátával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin