A tojásokat ketté választjuk, a sárgáját habosra keverjük a cukorral, a fehérjét felverjük egy csipet sóval, majd összekeverjük a két masszát. Óvatosan beleforgatjuk a lisztet és egy csipet sütőport. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és 180 fokon 20-25 percig sütjük.
Ha kihűlt, morzsává törjük, és összedolgozzuk a kávéval, a rummal, a porcukorral, a kakaóporral, a sárgabaracklekvárral, valamint kókuszreszelékkel és darált mogyoróval. A masszát egy éjszakán át hagyjuk állni, majd másnap kis golyókat formázunk belőle, és kevés kókuszreszelékben megforgatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre