Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mogyorókrémes praliné

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 20 dkg mogyorókrém (Nutella)
  • 5 dkg vaj
  • 5 dkg aprószemű mazsola
  • 1 kávéskanál rumaroma
  • A díszítéshez:
  • mogyoró
  • mazsola
  • kesudió

Elkészítés

    Elkészítés: A mogyorókrémet vízgőz felett megolvasztjuk, majd hozzkeverjük a vajat és a rumaromát, majd a mazsolát, alaposan elkeverjük, majd levesszük a tűzről, pár percet hűlni hagyjuk, majd pici papírkosarakba kanalazzuk, és tányérra téve 30 percre a hűtőbe tesszük dermedni.

    Amikor félig megdermedt, magokkal, mazsolával díszítjük, és legalább 1 órát még a hűtőben dermesztjük.

Megjegyzés

Liptai Zoltán receptje, fotó: Balogh Tamás

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin