Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját, a cukrot és az olvasztott margarint összekeverjük. A lisztet, a kakaóport, a mogyorókrémet és sütőport is összekeverjük, majd a két keveréket géppel összedolgozzuk, végül a csipet sóval felvert tojásfehérjét is óvatosan beleforgatjuk a masszába.
1 órára hűtőbe rakjuk, majd ennek elteltével sütőpapíros tepsibe tesszük a masszából vizes kézzel formált kis gombócokat.
Fél órára újból hűtőbe kerülnek, majd onnan kivéve 175 fokon megsütjük őket.
Ha kihűltek, kettévágjuk a tésztát, megkenjük őket mogyorókrémmel, és visszahelyezzük a tetejüket.
Hűtőbe kerülnek fogyasztásig.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre