Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mogyorókrémes csókok

90 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját, a cukrot és az olvasztott margarint összekeverjük. A lisztet, a kakaóport, a mogyorókrémet és sütőport is összekeverjük, majd a két keveréket géppel összedolgozzuk, végül a csipet sóval felvert tojásfehérjét is óvatosan beleforgatjuk a masszába.

1 órára hűtőbe rakjuk, majd ennek elteltével sütőpapíros tepsibe tesszük a masszából vizes kézzel formált kis gombócokat.

Fél órára újból hűtőbe kerülnek, majd onnan kivéve 175 fokon megsütjük őket.

Ha kihűltek, kettévágjuk a tésztát, megkenjük őket mogyorókrémmel, és visszahelyezzük a tetejüket.

Hűtőbe kerülnek fogyasztásig.

Ezek is érdekelhetnek

Friss