Keress receptre vagy hozzávalóra
Hirdetes
Recept feltöltés

Mogyoróhabos palacsinta vörösáfonyával

default user icon

Hozzávalók

  • A tésztához:
  • 1 db tojás
  • 3 dl tej
  • 1 ek kakaópor
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 ek repceolaj
  • 4 csapott evőkanál cukor
  • 21,5 dkg liszt
  • A töltelékhez:
  • 3 dl tejszín
  • 3 ek mogyorókrém
  • 10 darab mogyorós bonbon
  • vörösáfonyalekvár
  • 1 csomag cukrozott aszalt vörösáfonya
  • 10 dkg mogyoró
  • pillecukor (a díszítéshez)

Elkészítés

    1. A tojást, a tej et, a kakaóport, a sütőport, az olajat, a cukrot és a liszt et robotgéppel csomómentesre keverjük, majd forró, enyhén olajozott serpenyőben kisütjük.
    2. A tej színt kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a mogyorókrémet. A bonbonokat  aprítógépben nagyobb darabokra törjük, majd ezt is hozzákeverjük a krémhez.
    3. A palacsintákat megkenjük először a lekvárral , majd egyenletesen rásimítjuk a krémet és megszórjuk az apróra vágott vörösáfonyával és a mogyoródarabokkal.

     A LEGFINOMABB MOGYORÓS DESSZERTEK >>> 

    PALACSINTA ALAPRECEPT, AMIT MINDIG KERESTÉL >>> 

Megjegyzés

A kész palacsintát még inkább feldobhatjuk ha egy kevés olvasztott csokoládét csurgatunk rá díszítésképp és megszórjuk pillecukorral.

menicheva
Hirdetes
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Hirdetes
Hirdetes

Hasonló Receptek

Magazin

Hirdetes
Hirdetes