Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mit főzzek hétvégére? Farsangi menüsorok a levestől a fánkig!

default user icon
MME
A farsangi időszakot gazdagon terített asztalok jellemzik: sok a különféle húsokból készített leves és sült, sok az édesség - de legfőképpen a fánk! A következő két menüsorral erre az ünnepkörre hangolódunk, és mutatunk egy klasszikus és fajsúlyos, illetve egy egy könnyedebb, gyorsabban elkészíthető változatot is!

"A" - Menü

CSIRKEAPRÓLÉK-LEVES VAJGALUSKÁVAL >>> 

TEPSIS RÉSZEGES CSIRKE >>> 

SZALAGOS FÁNK EDIT MÓDRA >>>



 

"B" - MENÜ

RÁDÓCI CSORBA >>> 



ROSÉ KACSAMELL ZÖLDSÉGEKKEL, CÉKLAPÜRÉVEL >>>

TÚRÓFÁNK (ALAPRECEPT) >>> 



ÍME 2 SZUPER MENÜSOR, HA SEMMI ÖTLETED, MIT FŐZZ A HÉTVÉGÉN >>> 

TARTALMAS ÉS MELENGETŐ TÉLI MENÜSOR HÉTVÉGÉRE >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss