Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mit egyen a baba? Ezek a tejfehérje- és a laktózérzékenység tünetei

default user icon
MME
Horváth Éva tavaly májusban adott életet kisfiának, Kristófnak. A modell-műsorvezető is megtapasztalta azt, amit nagyon sok anyuka, hogy a hozzátáplálás, és a darabos ételhez való hozzászoktatás nem egyszerű feladat. dr. Nagy Ilona, gyermekorvos lesz Éva és az anyukák segítségére abban, hogy az anyatejről, és a pépes ételekről, hogyan szoktassuk át a darabos ételekre a babákat.

Horváth Éva ezúttal sajtos cukkinit készít a kisfiának. Dr. Nagy Ilona gyerekorvos arról beszélget a modell-műsorvezetővel, hogy milyen tejtermékek bevezetésével ajánlatos a hozzátáplálást elkezdeni a babáknál és mik a tejfehérje, illetve a laktózérzékenység tünetei.

A sajtos cukkini receptje

Egy közepes cukkinit megmosunk, meghámozzuk, a magját kikaparjuk, a közepét sajttal megtöltjük. A sütőt 200 fokra melegítjük, a tepsibe alufóliát teszünk, erre helyezzük a cukinit és kb. 15-20 percig sütjük őket. A cukkinit megsüthetjük fedő alatt is serpenyőben.

MIT EGYEN A BABA? HORVÁTH ÉVA KISFIA NEHEZEN ESZI MEG A DARABOS ÉTELEKET >>> 

MIT EGYEN A BABA? EHET-E CUKROT, SAJTOT, ZSÍRT A 2 ÉVES GYEREK? >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss