Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mirinda szelet

45 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, a cukrot folyamatosan hozzáadjuk, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját és lazán a kakaóporral és sütőporral elkevert lisztet, végül pedig az étolajat.
  2. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, ráterítjük a tésztát, majd 175 fokra előmelegített sütőben, kb. 15-20 perc alatt megsütjük (tűpróbával ellenőrizzük).
  3. A krémhez a margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd a túróval összedolgozzuk. A kihűlt tészta tetejére simítjuk.
  4. A pudingot az üdítőben felfőzzük, és a krém tetejére tesszük. Miután megdermedt, késsel felszeleteljük.

Nézd meg videón, Gáspár Bea hogyan készíti a Fanta szeletet

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss