Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a sárgákat összekeverjük a cukorral és vaníliáscukorral. Beleszitáljuk a liszt-keményítő-sütőpor keverékét, a vizet hozzáadjuk, és jól összekeverjük. Hozzáadjuk a kakaóport, belereszeljük a csokit. A tojásfehérjéből kemény habot verünk. Elősször 2 evőkanál tojáshabot összekeverünk a tésztával, majd óvatosan beleforgatjuk a kemény habot.
Sütőpapírral bélelt, kikent tepsibe öntjük, közepes hőmérsékleten megsütjük.
A túrókrém alapanyagait jól kikeverjük. A narancsos réteghez valókból sűrű krémet főzünk. Kihűtjük, közben folyamatosan kevergetjük.
A kihűlt piskótára kenjük a túrót, majd ráöntjük és elsimítjuk a narancsos krémet, hagyjuk megdermedni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre