Elkészítés: 5 tojást habosra keverek 5 kanál cukorral. Hozzáadom az 5 evőkanál lisztet, a sütőport, az étolajat és a kakaóport. 180 fokos előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütöm.
Közben a margarint, a porcukorral habosra keverem, és hozzáadom a túrót. Minnél tovább keverem, annál krémesebb, jobb lesz.
6 dl üditőt egy lábasban elkezdek melegíteni. Egy tálba öntöm a 2 csomag pudingport 1 dl üdítővel, és habverővel csomómentesre keverem. Utána hozzáadom a többi üdítőhöz. Addig főzöm, amíg puding sűrűségű nem lesz.
A kihűlt piskótára kenem a túrókrémet, elsimítom. Majd a narancskrémet egyenletesen elosztom rajta. Amit kihűlt, azonnal fogyasztható.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre