Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mini Pavlova-torták

MME MME
2 5/5
90 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A tojásfehérjéket habbá verjük, a porcukrot lassan, folyamatosan adagoljuk hozzá. Ha már kemény, még 15 percig verjük, hogy fényes legyen a hab.

2. Hozzáadjuk a keményítőt és az ecetet, és még 1 percig keverjük.

3. Habzsákba töltjük, sütőpapírral bélelt sütőlemezre 10 cm átmérőjű korongokat nyomunk.

4. 130 fokos sütőben 1 órát sütjük, majd fél órát szikkasztjuk az elzárt sütőben, nyitott ajtónál.

5. A tejszínt felverjük. A kihűlt tortácskák tetejére nyomjuk, majd friss, fanyar gyümölcsökkel díszítjük.

Megjegyzés

Őszi Balázs receptje, további érdekességeket és fotókat a recepttel kapcsolatosan itt találsz! >>>

Fotó: Győrfi Viki - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss