Elkészítés: Az 1 kiló sertéscombot 4 vastag szeletre vágjuk, és alaposan kikloffoljuk. A szeletek mindkét oldalát fokhagymás sóval és paprikás, borsos, majorannás fűszerkeverékkel megszórjuk.
A tölteléket elkészítjük: 2 db közepes vöröshagymát apró kockákra vágunk, és 2 gerezd tört fokhagymával 1 kanál vajon megpirítjuk. Hozzáadunk 3 db tojást és 1/2 cm-es kockára vágott 1-2 szelet pirítós kenyeret (ha toast kenyér, akkor 2-3 szeletet). A lényeg, hogy a tojást felitassuk vele. 1 csokor apróra vágott friss petrezselymet, fehérborsot, pici sót teszünk bele, és megkenjük mind a négy szelet hús közepét a masszával. A húsok szemközti oldalai felhajtjuk, majd ellenkező oldal valamelyikéről feltekerjük, így a töltelék nem folyik ki.
Fogpiszkálóval 2 helyen összetűzzük a húsokat, és sütőfóliába helyezzük sorban egy tepsiben. 180 fokos, légkeveréses, előmelegített sütőben 1 óra alatt kész.
Tálaláskor felszeleteljük, főtt burgonyát, burgonyapürét adunk hozzá. Savanyúsággal vagy kompóttal díszítve tálalhatjuk.