Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Finom, melengető vacsora 20 perc alatt: minestrone, ahogy mindenki szereti!

A színes őszi zöldségek a lehetőségek széles tárházát kínálják leves készítéshez. Ilyenkor, amikor beköszöntenek a hűvösebb napok, jólesik a meleg, folyadékban gazdag étel.

Kicsit átfázva értünk haza a gyerekekkel a játszótérről, és bár készen volt a vacsora, éreztem hogy mindenkinek jól esne valami meleg finomság is.

Nyáron rengeteg paradicsomot kaptunk a gazdaságból, aminek egy jó részét befőztem. A polcon literes üvegekben pirosló paradicsomlére pillantottam, és már tudtam is, hogy egy ízletes minestronet készítek.

Az a jó ebben a levesben, hogy 15-20 perc alatt készen van, a gyerekek pedig szeretnek mindent, ami paradicsomos.

 
KLASSZIKUS MINESTRONE >>>  

 
Házigazdánk további receptjeit és cikkeit itt találod, paleo pékségét, az ehetemmm-et pedig itt! >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss