Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Minestrone leves III.

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg vegyes zöldség (cukkini, sárgarépa, kelkáposzta, szárzeller)
  • 4 paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1,5 l zöldségleves (kockából)
  • 20 dkg fusilli, penne vagy más tészta
  • 1 konzerv fehér bab (360 g, főtt)
  • bors
  • 4 evőkanál reszelt parmezán

Elkészítés

    Elkészítés: A zöldségeket megmossuk, meghámozzuk, felkockázzuk. A paradicsomot forró vízbe tesszük, majd a héját lehúzzuk, a húsát felkockázzuk, és a levessel összemixeljük.

    A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, 1 evőkanál forró olajban megdinszteljük. Hozzáadjuk a paradicsomos zöldséglevest, a feldarabolt zöldségeket, felforraljuk, 20 percig lassú tűzön főzzük.

    A tésztát és a lecsöpögtetett babot a leveshez keverjük. Sózzuk, borsozzuk, és még 10 percig főzzük.

    Sajttal megszórva tálaljuk.

Megjegyzés

Őszi Balázs receptje, fotó: Győrfi Viki, styling: Matis Edit Dodi

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin