Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mindmegette Villámverseny - Egészséges recepteket várunk!

default user icon
MME
Ahogy ígértük, máris itt vagyunk legújabb Villámversenyünkkel! Ezúttal Kocsis Bálint házigazda mesterszakácsunk ínycsiklandó lekvárkreációiból összeállított CSIKOS-csomagot nyerhet a három legjobb recept beküldője. Részletek alább - olvassátok, süssetek-főzzetek, nyerjetek!

„A tudatos és egészséges étkezés elkötelezett híve vagyok, melyeket izgalmas íz kombinációk formájában tolmácsolok a fejlődni és tanulni vágyóknak” - írja magáról Kocsis Bálint házigazdánk a bemutatkozásában.

Ha a receptjeit megnézitek, láthatjátok, hogy nem nagy ördöngösség eggyel tudatosabban, az alapanyagok minőségét és azok egészségünkre gyakorolt hatását szem előtt tartva megfőzni a család kedvenceit. Elég csak a süteményekben a kristálycukrot nyírfacukorra, a rántásban fehér finomliszetet - legalább részben - teljes kiörlésűre cserélni, a fasírtba kenyér helyett zabpelyhet rakni, a sültkrumpli helyett gombás-zöldséges rizzsel tálalni a vasárnapi sültcsirkét, és máris sokat tettetek az egészségetekért. 

Bálint honlapján ízelítőként további receptötleteket is találhattok!

Ha van ilyen egészséges,vagy "megegészségesített" receptetek, készítsétek el, fotózzátok le, és töltsétek fel a Mindmegette RECEPTFELTÖLTÉSI felületén az oldalunkra, és ne felejtsétek el bepipálni a "CSIKOS lekvár - Egészséges receptek receptverseny" rubrikát!

A JÁTÉK IDŐTARTAMA:

2016. február 2-tól 2016. február 16-án 23:59-ig 

A NYEREMÉNY:

A legjobb receptek beküldői között 3 db CSIKOS ajándékcsomagot sorsolunk ki!

 A JÁTÉKSZABÁLYT BŐVEBBEN ITT OLVASHATJÁTOK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss