Elkészítés: A tésztához a tojásokat a liszttel és sóval összegyúrom, asztalra borítom, hengert formálok belőle, 4-5 kisebb darabra vágom, azokat egy kicsit ellapítom, tésztagépen átengedem 4-es fokozatig nyújtva, majd a spagettivágóval formázom.
A legjobb időkihasználás érdekében úgy csinálom, hogy először felteszem a sós-olajos vizet forrni, ez idő alatt készítem el a tésztát, és mire pont a vágásnál tartok, addigra forr fel a víz.
A szószhoz egy nagyobb edényben kevés olajon dinsztelem a reszelt hagymákat, a szeletelt gombát és a kockára vágott angolszalonnát. A karfiolt rózsáira szedem, és ezt is belekeverem, sózom, fűszerezem, majd egy kevés vizet öntök alá, lefedem, és hagyom párolódni 20 percet. Néha megkeverem, majd amikor a karfiol már megpuhult, akkor hozzáadom a tejszínt, a karikára vágott virslit és a parmezánt. Pár percig forralom, és készen van.
Tálaláskor a főtt tésztára halmozom, reszelt füstölt sajttal megszórom.