Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Milliókat nyer az, aki kitalálja, milyen ízű ez a chips

default user icon
MME
Titokzatos íz - ez a felirat látszik azokon a chipses dobozokon, amiket a Pringles a napokban a piacra dobott. A cég egy nem mindennapi játékot indított, 10 000 dollárt nyerhet az a vevő, aki kitalálja, hogy milyen ízesítésű a dobozban található krumpliszirom.

A krumpliszirom a világ egyik legkedveltebb sós ropogtatnivalója. A gyártók a hagyományos sós ízű chipsen kívül számtalan ízesítésű nasival elárasztották már a boltok polcait. A világ egyik legnépszerűbb gyártója, a Pringles most húzott egy váratlant. A cég olyan chipet dobott a piacra, amelynek nem árulta el az ízesítését. Állítólag még maguk a gyárban dolgozók sem tudják, hogy mit csomagoltak a dobozokba.

A vevők számára azonban mindennél jobban vonzó lehet ez a termék, a dobozon ugyanis hatalmas felirat hirdeti, hogy nyerj 10 ezer dollárt (2,7 millió forint)! Az a vásárló ugyanis, aki kitalálja, hogy milyen ízű a chips megnyerheti ezt a hatalmas összeget. Sajnos ezt az akciót egyelőre csak Ausztráliában hirdette meg a gyártó. 

A termék március 1-én került az ausztrál boltokba, de a közösségi oldalakat már elárasztották a találgatások, hogy ki, milyen ízt érez a burgonyaszirmon. Vannak, akik a só, bors és a hagyma ízét érzik intenzíven, és emellett vagy lazac vagy csirkehús ízesítésre tippelnek. Sokak szerint a fűszerezés az ázsiai ízvilágra emlékeztet. Persze az jár jól, aki nem ossza meg a titkot, hanem benevez a játékba.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

should i try? #pringles #mysteryflavour

Christian Ebio (@tebiong) által megosztott bejegyzés,


EZT NEM FOGOD ELHINNI! ITT A KARÁCSONYFA ÍZŰ CHIPS >>> 

DURVÁN ROPOGÓS FŰSZERES CHIPS HÁZILAG! EZ A TITKA! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss