Milánói spagetti

Hozzávalók

  • Hozzávalók 8 személynek:
  • 80 dkg darált hús
  • 1 fej hagyma
  • 50 dkg hámozott paradicsom
  • 5 dl paradicsomszósz
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 30 dkg gomba
  • pirospaprika
  • bors
  • oregánó
  • bazsalikom
  • 10 dkg reszelt parmezán sajt
  • 2 csomag (1 kg) spagetti tészta

Elkészítés

    Elkészítés: 1. Az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteljük, rátesszük a húst és fehéredésig pároljuk, majd hozzákeverjük a fűszereket.

    2. Hozzáadju a hámozott paradicsomot, a paradicsomszószt, a zúzott fokhagymát és a szeletelt gombát, és készre főzzük. A végén reszelt parmezánt keverünk hozzá.

    3. Kifőzzük a tésztát, leszűrjük, majd ráöntjük a szószt, és ízlés szerint reszelt sajttal tálaljuk.

Megjegyzés

Ha lehet, én mindig friss paradicsomból készítem. A paradicsomok héján keresztben bevágást ejtek, és forró vízbe mártom őket, ezután kiveszem, picit hűlni hagyom, ezután könnyen lehúzható a héja.

Klement Noémi
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Bedő Erika 9 hónappal ezelőtt
Remek anyáknapi étel lett!
Dinnyés Tibor 3 évvel ezelőtt
az étel díszítés: \'van mikor a kevesebb több\' bocsi a kritikát, építőjellegűnek szántam
Klement Noémi 3 évvel ezelőtt
Ahány ház annyi szokás!
Kiss Annamária 3 évvel ezelőtt
Ez bolognai spagetti, a milánóiban sonka van!

Hasonló Receptek

Magazin