Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Milánói rakott galuska

MME MME
5/5
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A lisztből és a tojásból egy csipet sóval galuskatésztát készítünk. Forrásban lévő vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Kevés olajon megpároljuk a finomra vágott gombát és a darált csirkemellet. Beleöntjük a Knorr Milánói makaróni Rafinériát, és pár percig főzzük. Egy tepsit kivajazunk, majd rétegesen lerakjuk a galuskát és az elkészített Milánói szószt. A rétegeket mindig meglocsoljuk tejföllel, a tetejére reszelt sajtot szórunk. Forró sütőben csak addig sütjük amíg a sajt ráolvad. Tálaláskor olívabogyóval és zsályával díszíthetjük.

Elkészítési idő: kb. 30 perc

Megjegyzés

Fotó: Knorr - MME

Ezek is érdekelhetnek