Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Milánói palacsinta

default user icon
1

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 12-13 db sós palacsinta
  • 1 konzerv kockázott paradicsom
  • 15 dkg reszelt trappista sajt
  • 1 csomó apróra szelt bazsalikom
  • 50 dkg darált sertéshús
  • bors
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A darált húst olajon megpároljuk. Adunk hozzá sót, borsot és
    bazsalikomot. Felöntjük a kockázott konzerv paradicsom mal (a levét félretesszük majd a tetejére), és a húst készre pároljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadunk 5-6 dkg reszelt sajtot, és jól elkeverjük.

    Ezzel töltjük meg a palacsintákat, és sorba egymás alá rakjuk a tepsibe. (Egy kisebb tepsi elég.)

    Megkenjük a maradék paradicsom szósszal (amit ízlés szerint fűszerezhetünk bazsalikommal, oregánóval), és bőven meghintjük reszelt sajttal. Csak addig rakjuk a sütőbe, ameddig a sajt ráolvad.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

F.Gandi
Megcsinaltam es isteni lett! En a fuszerezehez hasznaltam egy kis rozmaringot, oreganot es fokhagymat is. Izesitettem egy kis paradicsompurevel es a tetejere vegyesen szortam a sima es a fustolt sajtot. Hihetelenul nagy sikert aratott, koszonom.

Hasonló Receptek

Magazin