Elkészítés: A darált húst olajon megpároljuk. Adunk hozzá sót, borsot és
bazsalikomot. Felöntjük a kockázott konzerv paradicsommal (a levét félretesszük majd a tetejére), és a húst készre pároljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadunk 5-6 dkg reszelt sajtot, és jól elkeverjük.
Ezzel töltjük meg a palacsintákat, és sorba egymás alá rakjuk a tepsibe. (Egy kisebb tepsi elég.)
Megkenjük a maradék paradicsomszósszal (amit ízlés szerint fűszerezhetünk bazsalikommal, oregánóval), és bőven meghintjük reszelt sajttal. Csak addig rakjuk a sütőbe, ameddig a sajt ráolvad.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre