Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Milánói makaróni

MME MME
13 1.4/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát üvegesre pároljuk olajon, beletesszük a darált húst. Fűszerezzük pirospaprikával, sóval, borssal, majorannával és puhára pároljuk. A 2 pohár tejfölt a 2 tubus spagettikrémmel simára keverjük. A sajtokat nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, és összekeverjük. Egy tűzálló edényt, vagy lábast kivajazunk, beletesszük a kifőtt tésztát, belekeverjük a húst, a tejfölös krémet és az összekevert sajtnak a felét. Jól keverjük össze, tetejét a maradék sajttal szórjuk meg. Előmelegített, forró sütőbe toljuk, de takarék lángon sütjük, míg a tetején a sajt megolvad, és kicsit rózsaszínes lesz.
Aki nem szereti annyira a sajtot, a tészta közé ne keverjen, csak a tetejére szórjon. Így csak a sajt felére van szükség.

Ezek is érdekelhetnek

Friss